onsdag 5 december 2012

Satanistkyrkans syn på satanism 378

Munken eller nunnan i denna order har som plikt att tillfredsställa Satan, både i att trösta och vårda honom från egna lidandet, och dels att stötta hans ism, ideolog, öka satanismen i det inre och i samhället. Munkens plikt är att stötta Satan och allt som förknippas med honom; det negativa, ej som Church säger: neon, njutning, smink. Som munk har man plikt att leva asketiskt, smalt och utan att störa eller förstöra andra människor (eller djur). Vi ska ej delta i offentliga samtal i kommunikationssamhället/demokratin, eftersom vi ej deltar i förtappade människors sammanhang eller vänskap. Vi litar inte på någon människa mer än satanisterna, vi därav deltar ej i kamratskap och tal. Vi tror det värsta om andra, men hämnas ej; vi bara vänder bort oss, är tystlåtna, anses av gemene neonmänska som ”tråkig” eller t o m mobbad. Vi flyr mobbare och hierarkister i det sociala samhället. Munkens/nunnans plikter:
1. Bojkotta gemensamma syndasamhället genom att leva underground eller avsides, centrerat kring sitt kloster (hem), i vars lugn man möter Satans ljud, ord. Delta ej i samtal, ha inga vänner, lev ensam, helst i arbetslöshet. Bojkotta mediasamhället; i tomhet finns tomrum för Satan att ta vid, religionsrum.
2. Lev och var asketisk, ha inget att säga, inget att tänka, är det meditationsskapade ideallivet. Klä dig enkelt, uppmuntra ingen ickesatanist till umgänge. Lita inte på moderna människor, ty dig till egna satanistgruppen. Hav depression men förmåga att balansera och meditera bort den – din och Satans. Lev med negativism som kännetecken, därmed solidaritet/vetskap.
3. Därtill: prata med Satan, umgås, lyssna, be honom om råd för din livsföring, be böner. Tänk på Satan, djävularna och ismen varje dag, tänk att du varje dag gör ett aktivt val om satanism. Din uttömda vardag skola ge rum för istället Satan att ta plats.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar