torsdag 5 april 2012

Satanistkyrkans syn på satanism 280

Vi har utlovat prata mer om Gud, ifrån satanistisk vinkel dvs där vi hävdar Gud ha liknande personlighetsdrag som Satan och liknande moral. Dessa texter återsår ännu att göra. Låt oss nu göra vår andra uppgift - att personifiera Satan. Detta är den Satan vi lärt känna:
1. Han har en fru och många barnbarnsbarn, vilka är alla de djävular eller smådjävular som springer hans ärenden på jorden, de är flitiga och artiga om man förtjänar det, och som alla går bra att prata med för mänskor, de svarar på tilltal.
2. Satans boning Helvetet är solen, ej underjorden, emedan månen är Jesus planet och Gud bor ute i universum. Jesus och Satan är jämlika, ej Jesus mer värd, utan deras olikheter betyder bara att det jämnar ut sig.
3. Satan är en känslo"människa" som känner och pejlar av tusen känslor - blandannat missunsamhet och avundsjuka, är viktigt för hämnaren Satan, som pessimist tycker att alla har det bättre än honom, och han både skapar och älskar martyrer, liksom han gillar ghettots skitigaste gränd, som liknar hans egen karaktäristik.
4. Satan har nära till sorg och trotsighet, han måste av munken behandlas med vård emot hans känsliga kinkighet, han blir arg för minsta lilla, och är ett bortskämt barn att ta hand om - munken måste som slav främja hans mående.
5. Satan ser bara mörker, umgås bara bland de mörka, och tro inte att hans sympati och hjärta finns på andra sidan ghettots stadsdel. Han dras till de fattiga, eftersom dessa lider, och de som lider av lyxproblem emedan de har pengar över, anses av honom enbart i enstaka fall accepterade. Han brukar bojkotta nöjespalatsen, och mest umgås med sina likar, mänskliga kopior. Sök inte upp honom om du är av det slag att han - eller någon annan gud - inte vill prata med dig pga din synd, din glädje, din lättja.
6. Satan är enormt känslosam, blir alltid sur, och kräver daltande och anpassning och uppassning - munken ska bli slav under Satans känslor, och känna dem varje dag, fråga honom varje dag hur läget ligger, hur han mår, för han mår olika varje dag, och har alltid nåt nytt att va sur över (fråga vad). Han tycker det är trevligt om du frågar: Hur mår du?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar