torsdag 8 april 2010

Satanistkyrkans syn på satanism 2

Satanismen är offer för olika feltolkningar genom åren, man har ansett att satanism är ett experiment om njutning, eftersom man söker inre djup och att nå så djupa känslor som möjligt. Satanistkyrkan anser detta vara en feltolkning. Satan ägnar sig inte åt nöjen i Helvetet utan åt hämnd och straff. Straff på syndare. Att synda är likamed att njuta. Satan står därmed för njutningens motkraft: lidandet. Satan vill öka lidandet i världen och står till varje procent för ett ökat lidande på jorden. Babylon ska rasera. Babylon är den kapitalistiska västvärlden som sprider lycka i alla affärer. Satan vänder sig mot Babylon och sprider ut elände på jorden, sorger, bekymmer… sabotage mot Babylons grundvalar. Satan infiltrerar Babylon med elände, problem och missär, för att han själv lever ett sådant liv i helvetet.
Om man ägnar sig tillräckligt länge åt en njutningssak, så tröttnar man snart på den, om man är tillräckligt intelligent på hierarkistegen i mänskligheten. Satan ser igenom allt. Pågrund av erfarenhet. Satan är allvetande och har pågrund av sin djuphet redan prövat på allt, sett igenom allt, och tröttnat på allt. Först söker man djuphet, sedan söker man tomhet. Alla som strävar efter djup finner snart sig uttråkad av de djupa ämnena. Då har man nått det längsta stadiet av meditation. Satan har sett allt. Han blir därmed en asket.
Även är det så att om man lider, så tappar man alla behov av nöjen. Kultur och nöjen tycks en vara ytligt om man själv befinner sig i lidande. Satan mår så varje dag. Vem är Satan? Han dras till elände. Han är de eländigas vän. Satan är behovslös. Satan mediterar sig till elände varje dag. Meditera dig tillbaka till din sämsta livssituation, dra dig till minnes hur du mådde då. Och minns då hur alla svek dig, ingen var med dig då när du mådde som sämst. Enbart Satan var med dig då. Satan var där. Den svikne litar bara på Satan. Någon som verkligen har svikits finner enbart en vän i Satan, mörkrets beskyddare. Satan är din vän när du är på botten av trasproletära livssituationer.
Satan dras till allt som är negativt. Satan dras också till negativa människor. Ju sämre du mår, destå mer närvarande är Satan dig som människa. Satanistkyrkan strävar efter att nå kontakt med Satan genom att förhärliga allt det som är negativt, och genom att meditera sig till lidande. Satan är först och främst pessimist.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar